De Spiekfabriek,
een muzieklokaal, maar dan digitaal!
Spiek mee met de Spiekfabriek! De online leeromgeving waar kinderen en/of docenten, door middel van digitale workshops, stap voor stap muziek leren maken.

De lesvideo’s zijn op twee verschillende manieren te gebruiken:
Klassikaal: met de interactieve lesvideo’s kun je met de hele klas meedoen als onderdeel van de muziekles.
Ter ondersteuning van de docent: die zo extra handvatten krijgt aangereikt om zelf de muzieklessen in de klas te verzorgen.

De workshops zijn onderverdeeld in korte lesvideo’s zodat de docent bij klassikaal gebruik, zelf kan bepalen hoeveel tijd er vandaag besteed gaat worden aan de muziekles.

Met de Spiekfabriek krijg je met de hele school toegang tot alle video’s die te vinden zijn binnen onze digitale leeromgeving. Alle workshops zijn er in verschillende niveau’s dus er is voor elke leeftijdsgroep iets te vinden!
Privacyverklaring | De Spiekfabriek
10767
privacy-policy,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10767,theme-mikado1,mkd-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-theme-ver-1.11,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 
muziekles met de Spiekfabriek

De Spiekfabriek

Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING De Spiekfabriek B.V.

De Spiekfabriek B.V. verwerkt persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina lees je wat er gebeurt met jouw gegevens.

De Spiekfabriek B.V.
Zuidlarenstraat 57
2545 VP Den Haag

info@despiekfabriek.nl

Deze verklaring is van toepassing op de website despiekfabriek.nl en alle subdomeinen, maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt

Gebruik van jouw persoonsgegevens

Op de website despiekfabriek.nl en bij het afnemen van diensten en producten van De Spiekfabriek B.V. laat je (persoons)gegevens achter.

De Spiekfabriek B.V. vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is nodig om je bijvoorbeeld de inloggegevens voor de digitale leeromgeving te kunnen sturen; je voornaam wordt gebruikt om e-mails te personaliseren.

Persoonsgegevens

Welke persoonsgegevens De Spiekfabriek B.V. verwerkt, hangt af van de functies die je gebruikt op de website (denk aan reageren op en delen van artikelen, e-book aanvragen) en van de producten / diensten die je afneemt:

  • voornaam
  • achternaam
  • mailadres
  • telefoonnummer
  • adresgegevens
  • bedrijfsnaam
  • btw-nummer
  • bankrekeningnummer
  • inloggegevens
  • technische gegevens zoals MAC-adres en zogeheten identifiers in cookies
  • gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • persoonlijke informatie die je vrijwillig deelt in een reactie op een blogartikel, via het contactformulier of een ander formulier
Persoonsgegevens

De Spiekfabriek B.V. verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

  • zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website
  • om je te bellen of te mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren, 
  • je toegang te geven tot de membersite of antwoord te geven op vragen
  • om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten
  • voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (en elke mail bevat een uitschrijflink)
  • om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren
  • om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren

De Spiekfabriek B.V. is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belasting.

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar 

De Spiekfabriek B.V. heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt De Spiekfabriek B.V. ongewild over gegevens van jouw kind, neem dan contact op om deze informatie te laten verwijderen.

Bewaartermijn

De Spiekfabriek B.V. bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog max. 1 maand in het systeem staan. Websitedata zijn maximaal 24 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat deze data geanonimiseerd worden opgeslagen.

Voor de administratie geldt de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar.

Persoonsgegevens delen met derde

De Spiekfabriek B.V. verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt het bedrijf gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Voorbeeld: De Spiekfabriek B.V. maakt gebruik van een externe partij die de software heeft ontwikkeld voor de E-learning omgeving, voor de afhandeling van betalingen, haar team handelt vragen van (potentiële) klanten af en je gegevens liggen opgeslagen in een e-mailmarketingsysteem.

Jouw gegevens worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn.

NB: De Spiekfabriek B.V. stuurt je in een enkel geval een interessante aanbieding van een zorgvuldig uitgezochte externe partij. Zo’n e-mail is afkomstig van De Spiekfabriek B.V.; de externe aanbieder heeft geen toegang tot je gegevens.

Cookies en profilering

Een cookie is een klein informatiebestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. De Spiekfabriek B.V. gebruikt functionele, analytische en marketing cookies.

Door jouw gegevens – handmatig of met behulp van cookies – te combineren, kan De Spiekfabriek B.V. jou gerichtere content sturen en beter aansluiten bij jouw interesses, voorkennis en producten die je al hebt gekocht.

Bij jouw eerste bezoek aan despiekfabriek.nl ben je geïnformeerd over de cookies die De Spiekfabriek B.V. gebruikt en heb je wel/niet toestemming gegeven voor het plaatsen van marketing cookies. Die toestemming is met een cookie opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek een cookiemelding krijgt.

Functionele of technische cookies

Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.

Analytische cookies

Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet De Spiekfabriek B.V. hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.

Google Analytics gebruikt voor de statistieken de IP-adressen van websitebezoekers.

Marketing of tracking cookies

Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Mailblue

De Spiekfabriek B.V. gebruikt Mailblue voor het versturen van e-mails. Als je bijv. je aanmeldt voor de nieuwsbrief, komen je gegevens terecht bij deze externe partij.

Mailblue houdt bij welke pagina’s mensen op de website bezoeken. Ook wordt gewerkt met zogeheten tags, bijv. ‘heeft informatie x aangevraagd’. Daardoor is het mogelijk om e-mails naar een specifiek deel van de mailinglijst te sturen.

Social media

De Facebook-pixel houdt bij welke Facebook-bezoekers despiekfabriek.nl bezoeken. Op basis daarvan is het o.a. mogelijk advertenties te maken, specifiek voor de mensen die een bepaalde pagina hebben bezocht.

Je kan eenvoudig berichten van despiekfabriek.nl delen. Social share buttons werken met cookies. De Spiekfabriek B.V. heeft geen inzage in de gegevens die social media verzamelen. Wil je weten hoe zij omgaan met gegevens, bekijk de privacy policy van Facebook | Twitter | LinkedIn | Google+ | Instagram

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je de nieuwsbrief, dan kan je je altijd met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor afmelden, stuur dan een e-mail.

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@despiekfabriek.nl.

Beveiliging

Met up-to-date beveiligingsmaatregelen beperkt De Spiekfabriek B.V. de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het slotje in de adresbalk: gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door De Spiekfabriek B.V.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Den Haag, 1 maart 2019